Unicitatea

Bronhipret boxes

Unicitatea produselor Bronchipret®

Bronchipret® este în primul rând o combinație din 2 medicamente împotriva tusei și în al doilea rând, reprezinta o singură soluție pentru oricare tip de tuse (uscată și umedă).

În cazul bronșitelor, Bronchipret® nu doar elimină tusea, dar tratează boala în mod complex. Bronchipret® fluidifică sputa și ușurează evacuarea ei, reduce inflamația și edemul, previne bronhospasmul și inhibă creșterea celor mai frecvenți agenți patogeni ai bronșitei.

Combinația de Cimbru cu Iederă (în forme lichide) și Cimbru cu Ciuboțica-cucului (în comprimate filmate), a demonstrat un efect mai rapid și mai pronunțat, în doze mai mici, comparativ cu componentele separate, datorită sinergiei dintre componentele medicamentului Bronchipret®.

Bronchipret® are cea mai mare concentrație de Cimbru, Iederă și Ciuboțica-cucului, comparativ cu alte remedii din plante de pe piață.

Combinația de plante medicinale în Bronchipret® este recomandată de Societatea Germană de Pulmonologie. O altă caracteristică a Bronchipret®, la fel ca și pentru toate produsele "Bionorica SE", reprezintă procesul de fabricație înalt tehnologizat și înalt standardizat numit - PHYTONEERING. Astfel fiind garantată întotdeauna calitatea înaltă a tuturor produselor "Bionorica SE", inclusiv Bronchipret®.